SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE - kuća navodnjavanja Sremska Mitrovica

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa: Tarasa Ševčenka 39A
Poštanski broj: 22000
Grad: Sremska Mitrovica
Telefon: +381 22 615 025
Mobilni: +381 69 656 246
Detaljan opis:
NAŠ MATIČNI SAJT

 

cepexsaht horz

 

 

Navodnjavanje predstavlja hidrotehničku meru kojom se poboljšavaju fizičke osobine zemljišta dodavanjem vode,kako bi se postigla optimalna vlažnost tokom vegetacije i time osigurao najbolji mogući prinos poljoprivredne kulture.

Navodnjavanje predstavlja neophodnu agrotehničku meru savremenog doba, koja osigurava agraru veću nezavisnost od prirodnih padavina.

Korišćenjem sistema navodnjavanja agrar postaje sve više okrenut profitu, jer uz korišćenje drugih agrotehničkih mera po prvi put može da planira profit i razvoj i tokom dužeg perioda vremena. 

 

navodgif

Naša firma se bavi projektovanjem, isporukom i montažom sistema za navodnjavanje povrtarskih, voćarskih i ratarskih kultura, koristeći opremu i iskustva najpoznatijih svetskih proizvodjača.

Sisteme isporučujemo po principu "ključ u ruke", od početne izrade projekta preko isporuke i montaže do obuke za korišćenje, uz garanciju na opremu i izvedene radove.

Osim toga nudimo i parkovska navodnjavanja kao i navodnjavanja sportskih terena.

Izradjujemo projekte i idejna rešenja u skladu sa zahtevima pokrajinskih i republičkih fondova koji daju sredstva za nabavku opreme za navodnjavanje.

Dodjite i iznesite nam Vaše zahteve, i naš tim će u najkraćem roku napraviti ponudu po meri Vaših želja i mogućnosti.

 

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista