ARONIJA DIMITRIĆ - Šabac

Detaljan opis:
NAŠA FB STRANICA PROMOTIVNI VIDEO

 

 

Iskustva onih koji koriste sok od aronije su veoma pozitivna.Ljudi se bolje osećaju, imaju viška energije, i organizam je spremniji i otporniji na prehlade.

Sok od aronije je dobar i za čišćenje organizma,povoljno utiče na organe za varenje, normalizuje holesterol i pritisak,poboljšava cirkulaciju, deluje antikancerogeno.........

 

064 138 13 49  ŽELJKO

 

usprgifar2

  Bavimo se proizvodnjom matičnog soka od aronije, hladno cedjenog i pasterizovanog u roku od 12 sati od branja aronije, što garantuje visoki kvalitet matičnog soka, te maksimalnu koncentraciju svih korisnih sastojaka soka aronije.

  Vrhunski kvalitet bez dodataka vode, šećera,veštačkih aroma i konzervansa pakovano u flaše od 0,75 litara spremne za upotrebu i konzumiranje.

  Povoljna cena, na teritoriji Šapca dostava na kućnu adresu.

  Obzirom na prirodu billjke, vegetativni i period zrenja, te potpuno prirodnu pripremu soka , raspolažemo sa ograničenim količinama sveže cedjenog soka, te ukoliko želite vrhunski kvalitet, javite se što pre!

  Medju našim proizvodima izdvajamo još I rakiju od aronije, veoma kvalitetnu specifičnog ukusa, te veoma ukusno slatko od aronije, spremljeno posebnim domaćim receptom, kao I čaj od aronije.

anigif777777

ar1vodgif

 Pogledajte našu FB stranicu i iskoristite neku od naših akcija da po povoljnim cenama dobijete proizvode vrhunskog kvaliteta.

 preppoz

Located in: Zdrava hrana

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista