DEKARBONIZACIJA VOZILA - Valjevo

Detaljan opis:

 

DEKARBONIZACIJA VOZILA 

Valjevo

+381 64 97 90 248

POGLEDAJTE PROMOTIVNI VIDEO

 

 

 

 

  anigif222222Motori sa unutrašnjim sagoveranjem, posebno nova vozila sa motorima poslednje generacije, napravljeni su tako da u idealnim uslovima sagorevanje goriva u motoru bude potpuno, bez štetnih ostataka u samom motoru.

  Nažalost, način vožnje, gužve u saobraćaju(vožnja kreni-stani), smanjenje brzine zbog uštede goriva, slabiji kvalitet goriva na našim prostorima, kao i rana ili kasna promena stepena prenosa dovode do nepotpunog sagorevanja goriva u cilindrima, koje vremenom rezultuje stvaranjem naslaga ugljeničnih jedinjenja na cilindrima i motoru, što dovodi do bitno smanjenih performansi vozila, kao i povećane potrošnje goriva.

 

  22

 

 

 

 

U našoj radionici obavljamo dekarbonizaciju Vaših vozila, po najsavremenijim metodama, uz stručno osoblje i povoljne cene. Posle tretmana Vašeg vozila zasigurno ćete osetiti poboljšanje njegovih karakteristika i samom vozilu produžiti vek trajanja. 

Naša radionica je u prilici svojim kolegama, vlasnicima servisa ponudi najsavremenije uredjaje za dekarbonizaciju iz sopstvene proizvodnje sa karakteristikama u rangu najboljih uredjaja te klase inostranih proizvodjača, a sve po veoma povoljnoj ceni uz garanciju kvaliteta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista