UKRASNE KUTIJE - Valjevo

Detaljan opis:

 

UKRASNE KUTIJE 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

+381 62 313 121

NAŠA FB STRANICA

 

 Najbolje ne daje onaj ko daje najviše; no najviše daje onaj koji daje najbolje. Ne mogu li dati mnogo ipak ću davati nesebično, a što mi nedostaje u ruci nadoknadiću iz srca.

 

 

kvadratna krasne kutije 

Kada želite da poklonom obradujete nekoga, da pošaljete poruku, izrazite stav, ili osećanja, neizostavno je da taj poklon prati i odgovarajuća ambalaža, za svaku priliku ručno radjena ukrasna kutija, koja će Vašem daru dati jednu sasvim novu dimenziju, bliskosti,poštovanja ili glamura.

U našoj maloj radionici, sa puno ljubavi izradjujemo ukrasne kutije za poklone, za sve prilike, kojima ćete na prigodan  način uz povoljnu cenu potpuno zaokružiti čin darivanja, i dati mu sasvim novu dimenziju.

Obložene plišom i papirom, posebnim materijalima u velikom broju boja stojimo na raspolaganju i za sve izuzetne narudžbine, i sve povode.

Idealne za svečanosti dodela diploma i priznanja, za pakovanja darova iz umetničkih galerija,za upotpunjavanje lepote cvetova koje darivate, jednako kao i za najiintimnije poklone Vama bliskim osobama.

vodoravna ukrasne kutije

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista