HOTELSKI I APARTMANSKI TEKSTIL - ELEGANT Valjevo

Detaljan opis:

 

ELEGANT Valjevo - proizvodnja tekstila 

+381 60 44 33 222 

 

 

anigif1111

Dvadeset godina postojanja, predanog rada na poboljšanju kvaliteta naših proizvoda te usvajanju najnovijih tehnoloških novosti u tekstilnoj proizvodnji kao i širok asortiman proizvoda i povoljne cene doneli su nam već veliki broj stalnih i zadovoljnih mušterija.

U doba masovnih alergijskih reakcija uzrokovanih nezdravom okolinom, mi posebnu pažnju posvećujemo materijalima koje koristimo u proizvodnji.

U našem proizvodnom pogonu radimo kompletan program hotelsko-apartmanskog tekstila (jastuke, jorgane,posteljine, dušečne i jorganske čaršafe, jastučnice) u kvalitetu i obimu kojim možemo odgovoriti i najzahtevnijim kupcima , uključujući i boje i vez prema potrebi korisnika.

Obim i potreban kvalitet naših proizvoda uslovljavaju i krajnju cenu, ali smo u mogućnosti da zehtevnom i dobrom kupcu omogućimo i posebne povoljnosti.

Osim hotelsko-apartmanskog tekstila u našoj firmi proizvodimo i više vrsta dečijeg veša i pižama.

 

 

rsz 1pano elegant11111111

 

Sve naše proizvode možete kupiti u ekskluzivnom objektu u strogom centru Valjeva (u produžetku pored ulaza u hotel "NARCIS"), u kojem sem velikog izbora naših proizvoda možete po povoljnim uslovima uz odličan kvalitet i savet našeg ljubaznog osoblja izabrati iz velikog asortimana proizvoda naših renomiranih proizvodjača, bilo da su u pitanju prekrivači , ćebadi, nepromočive folije kao navlake za dušek,jorgani, muški i ženski donji veš,bebi oprema,reklamne majice, veliki izbor jastučnica, ukrasnih ili za anatomske ili klasične jastuke, zimski veš i još mnogo toga.

            Dodjite u našu radnju, i iznenadite se ponudom, kvalitetom i cenama!!

 

 

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista