MLIN FILIPOVIĆ - Kozjak Loznica

Detaljan opis:

 

MLIN FILIPOVIĆ

ul.27.marta bb, Kozjak , Loznica

+381 15 811 614   +381 15 811 615     +381 63 254 503

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 Mi smo porodična firma koja je kroz pedeset godina predanog rada, i posvećenosti poslu, tehnologiji i svojim mušterijama, izrasla u respektabilnu firmu sa tridesetak zaposlenih, koja predstavlja važan činilac na tržištu proizvoda mlinske industrije u našem regionu.

 

mlin1gif

Stalno praćenje najnovijih dostignuća u našoj industriji, i njihova implementacija u naš proizvodni proces glavno su opredeljenje naše firme, koje u krajnjem proizvodu donosi veoma visok kvalitet svih naših proizvoda, što je prepoznao i veliki broj naših stalnih mušterija..

mlinlogo horz

Kvalitetno brašno iz našeg mlina, savremena pekara za proizvodnju hleba i peciva te brojan i moderan vozni park omogućili su našoj firmi da sa hlebom i pecivima bude prisutno na tržištima Loznice, Šapca, Valjeva i Malog Zvornika, a ostvarujemo saradnju i sa velikim trgovinskim lancima koji posluju na tim tržištima.

Sem hleba i peciva koje možete naći i kupiti na skoro svakom prodajnom mestu u našem regionu, našim kupcima dostupno je i brašno tip 400 i brašno tip 500 visokog kvaliteta i povoljne cene u pakovanjima različitih gabarita, već prema njihovim potrebama..

mlin2gif

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista