ČELIČNE KONSTRUKCIJE I GRADJEVINSKA LIMARIJA - JECO JEVERIČIĆ I ORTAK Požega

Detaljan opis:

 

JECO JEVERIČIĆ I ORTAK

ul.Dragoslava Krečkovića 8,   Požega

+381 63 63 71 31  +381 65 63 71 311  +381 31 823 191

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

NAŠA INTERNET STRANICA

anigif12

Za skoro dvadeset godina predanog rada, stalnog ulaganja u kvalitet i tehničko - tehnološku edukaciju, te primenu najsavremenijih dostignuća u našoj oblasti, stekli smo veliki broj stalnih i zadovoljnih mušterija, uključujući i velike i renomirane firme i sisteme širom Srbije.

Osnovna delatnost naše firme je izrada i montaža čeličnih konstrukcija, montaža limova i prefabrikovanih panela kao i radovi na građevinskoj limariji.

 

 

anigif234

Firma je opremljena svom potrebnom opremom za izvodjenje radova uključujući radionicu, vozni park, alat kao i platfome za rad na visini, čime ispunjavamo ne samo tehničke nego i sve bezbednosne uslove za kvalitetno obavljanje dogovorenog posla.

Ukoliko imate neke posebne zahteve ili želje, slobodno nam se obratite i naš tim će u najkraćem roku pripremiti ponudu po meri Vaših želja i mogućnosti.

 

 

anigif345

Čelične kontrukcije predstavljaju  značajno unapredjenje u oblasti gradjevine, jer je nekoliko puta lakša od tradicionalne, te samim tim skraćuje i vreme postavljanja i troškove izgradnje.

Pokrivanje krovova limom omogućava projektovanje krovova sa malim nagibom po kojima se hoda bez bojazni, a obzirom da su mnogo lakši od drugih pokrivnih materijala , iziskuju mnogo manje troškove transporta, te omogućavaju velike uštede na nosivim konstrukcijama.

 

 

 

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista