RESTORAN PLATANI Valjevo

Detaljan opis:

 

RESTORAN PLATANI

ul.Birčaninova 149  Valjevo  

014 3522 991    

064 64 77 436               064 64 77 440

 

platani gif

 Pored samog magistralnog puta Valjevo - Bajina Bašta, na oko 2 kilometra od centra grada, u senci drevnih platana, nalazi se naš restoran, koji svojom ponudom hrane i pića može da zadovolji i najprobirljivijeg posetioca.

Veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje, ljubazno osoblje i prijatan ambijent glavne su karakteristike našeg restorana koji je tokom godina rada stekao valiki broj stalnih i zadovoljnih posetilaca.

Veliki parking pored kafane, posebna klimatizovana sala od 250 mesta, te prijatna hladovina u senci platana, na letnjoj terasi od 150 mesta sjajna su destinacija gde možete organizovati sve vrste svečanosti, a naša ekipa će se potruditi da Vam ostane u nezaboravnoj uspomeni, brinući se o svakom i najmanjem detalju umesto Vas.

 

 

akcijagif

 

 

Godine postojanja našeg restorana, i medjusobne povezanosti restorana sa svojim posetiocima, iskoristili smo  da se u saradnji sa Zavodom za Transfuziju krvi priključimo humanoj akciji davanja krvi u našem restoranu, obezbedjujući prostor kao i namirnice za osveženje davalaca, a sve sa ciljem povećanja svesti o društvenoj odgovornosti svih nas za ljude i mesto u kojem živimo.

Pogledajte prilog televizije Valjevo o toj akciji, koja je postala stalna i tradicionalna.

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista